ZSAKUTCA

It's better to die standing, than to live on your knees

avagy
Egy pécsi polgár vallomásai a szolgáltatókkal folytatott küzdelmeiről.

Friss topikok

  • charlesd: Pár dolgot nem értek? Miért nem lehet rögtön szintbe hozni az aknákat, és úgy aszfaltozni? Nem pe... (2009.07.06. 11:30) Haladunk, kérem!
  • charlesd: Elméletileg sopiane terv munkálatai kezdődnek meg, gyakorlatilag majd kiderül, mi lesz belőle. Leh... (2009.05.12. 07:49) Itt a tavasz, nyílnak a kátyúk
  • charlesd: Milyen rosszul sikerült a kivitelezés. Ülhettek volna még pár percet a tervezőasztal felett. Az a ... (2009.03.22. 09:29) Kereszteződés! Lámpa!
  • Makata: Tasnádi Péter Úr Nyugodjék békében,az elrontott dolgokat próbálta helyrehozni rá is ment szegény! ... (2009.02.22. 22:03) postabontás a DN-ban II.
  • pkz: Szia! Sík úr válasza az útbeszakadással kapcsolatos kérdésedre olvasható a blogon. Bár sokat nem é... (2008.10.15. 21:04) Nem eszik olyan forrón a kását!

Linkblog

Haladunk, kérem!

2009.06.11. 11:04 | pkz | 2 komment

A hozzánk közel eső Napkelet utcában folyó munkák már ott tartanak, hogy tegnap a friss aszfalt semmivel össze nem téveszthető illatát libegtette felém a szél, és én nagy örömmel szippantottam bele mélyeket. Csodás! Egy telefon tegnap, és megtudtam, hogy még ebben a hónapban ránk is sor kerül. Július, de legkésőbb augusztus végére pedig el is készül az aszfaltos Deák Ferenc utca! Lehet, hogy be kell zárnom a blogot? Hajjaj, de hát végülis ez volt a cél: addig írok, követem az eseményeket, míg a szilárd burkolat meg nem érkezik. Az út maga különben 4 méter széles lesz, kétoldalt elemekből rakott betonszegéllyel. A kétirányú forgalom megmarad.

Címkék: pécs újhegy aszfalt utak deák ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakutca.blog.hu/api/trackback/id/tr781178397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marosi 2009.06.12. 08:27:29

Tudomásom szerint a támfal-építés határideje 2009.szeptember 30. De ne örüljetek előre,mert utána a Hegedűs J.utcát zárják le,úgy hogy továbbra is kerülünk.
A Bor utcában a várakozni tilos tábla ellenére parkoló autók ellen kellene tenni valamit,legközelebb kihívom a Rendőrséget,ha valakit látok ott várakozni!

charlesd 2009.07.06. 11:30:30

Pár dolgot nem értek? Miért nem lehet rögtön szintbe hozni az aknákat, és úgy aszfaltozni? Nem pedig aszfaltozás után körbe vágni az aknát, szintbe hozni, és újra aszfaltozni. Ahol lenne hely, ott miért nem csinálták 2 sávosra az utat, vagy legalább olyan szélesre, hogy két autó elférjen, és ne kelljen félig lemenni az útról (pl.: napkelet utcában lett volna hely)? Ugyan ez a helyzet a Nagykozári úton. Láttam már a másik oldalra is raktak szegélyt, az út így még keskenyebbnek tűnik. A buszok eddig is alig fértek el, most legyen nekik még kevesebb hely? De csinálhattak volna bicikli utat is.
süti beállítások módosítása