ZSAKUTCA

It's better to die standing, than to live on your knees

avagy
Egy pécsi polgár vallomásai a szolgáltatókkal folytatott küzdelmeiről.

Friss topikok

  • charlesd: Pár dolgot nem értek? Miért nem lehet rögtön szintbe hozni az aknákat, és úgy aszfaltozni? Nem pe... (2009.07.06. 11:30) Haladunk, kérem!
  • charlesd: Elméletileg sopiane terv munkálatai kezdődnek meg, gyakorlatilag majd kiderül, mi lesz belőle. Leh... (2009.05.12. 07:49) Itt a tavasz, nyílnak a kátyúk
  • charlesd: Milyen rosszul sikerült a kivitelezés. Ülhettek volna még pár percet a tervezőasztal felett. Az a ... (2009.03.22. 09:29) Kereszteződés! Lámpa!
  • Makata: Tasnádi Péter Úr Nyugodjék békében,az elrontott dolgokat próbálta helyrehozni rá is ment szegény! ... (2009.02.22. 22:03) postabontás a DN-ban II.
  • pkz: Szia! Sík úr válasza az útbeszakadással kapcsolatos kérdésedre olvasható a blogon. Bár sokat nem é... (2008.10.15. 21:04) Nem eszik olyan forrón a kását!

Linkblog

Csak nem???

2008.05.17. 21:46 | pkz | Szólj hozzá!

Ahogy Marosi tagtárs jelezte egyik kommnetjében, az újhegyi utcák burkolatot kapnak. Utána mentem a hírnek, és beszéltem a korábban már említett útügyi referens úrral. Jövő héten járja be Sík úrral Újhegyet, és veszik számba, rögzítik, hogy melyik utca milyen új ruhát kap. Merthogy az eredeti Sopianae Tervben szereplő költségvetésnek mindössze a fele áll majd rendelkezésre (az is hitelből), így "nem lesz autópálya" a Deák Ferenc utcából. Viccet félretéve utcánként változó minőségben és tartalommal készül burkolat. Jövő hét vége felé többet fogok tudni.

Címkék: pécs újhegy aszfalt deák ferenc sík lászló lajos katyu sopianae terv

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakutca.blog.hu/api/trackback/id/tr22474589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása