ZSAKUTCA

It's better to die standing, than to live on your knees

avagy
Egy pécsi polgár vallomásai a szolgáltatókkal folytatott küzdelmeiről.

Friss topikok

  • charlesd: Pár dolgot nem értek? Miért nem lehet rögtön szintbe hozni az aknákat, és úgy aszfaltozni? Nem pe... (2009.07.06. 11:30) Haladunk, kérem!
  • charlesd: Elméletileg sopiane terv munkálatai kezdődnek meg, gyakorlatilag majd kiderül, mi lesz belőle. Leh... (2009.05.12. 07:49) Itt a tavasz, nyílnak a kátyúk
  • charlesd: Milyen rosszul sikerült a kivitelezés. Ülhettek volna még pár percet a tervezőasztal felett. Az a ... (2009.03.22. 09:29) Kereszteződés! Lámpa!
  • Makata: Tasnádi Péter Úr Nyugodjék békében,az elrontott dolgokat próbálta helyrehozni rá is ment szegény! ... (2009.02.22. 22:03) postabontás a DN-ban II.
  • pkz: Szia! Sík úr válasza az útbeszakadással kapcsolatos kérdésedre olvasható a blogon. Bár sokat nem é... (2008.10.15. 21:04) Nem eszik olyan forrón a kását!

Linkblog

Kereszteződés! Lámpa!

2009.01.13. 08:21 | pkz | 5 komment

Amikor elkészült, nem volt alkalmam jelentkezni, de így utólag is sokunk örömének adok hangot annak kapcsán, hogy megvalósult a Nagykozári/Üszögi út kereszteződésében a lámpás forgalomirányítás. Ez tényleg mindennél fontosabb volt újhegyi viszonylatban. Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakutca.blog.hu/api/trackback/id/tr5874219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@X 2009.01.28. 07:41:33

Derűs napot !
Ismeretlenül is köszöntöm a blog készítőjét /készítőit (?) olvasóit, hozzászólóit !
Én is egy "zsákutcában" lakom ! (5.5 éve) kb. Kovácstelepen. ( H-7634) Amióta csak lehet, küldözgetek fotókat, "gondolatokat" minden létező helyre ! ( városgondnok, www.bama.hu -és egyebek)
Gondoltam, megpróbálok itt is "publikálni".
További sok kitartást kívánva !
Jókat!

@X 2009.01.28. 07:50:16

Jókat nekünk !
Örömmel látom, - bár autodidakta vagyok (!) - sikerült a hozzászólásomat "elküldeni" ! Bocs'- valamivel "magyarosabb" ,mint a "komment" szó ! (nem kritikaként írtam!) - Most már "csak" azt kell(ene) kipróbálnom, hogy a sok fotómat hogy' tudnám eljuttatni ide! ( Nem "egoizmusból" - (mert amatőr vagyok a fotózásban is) -hanem "mindenki okulására" ?... Vagy, hogy "erőt adjak" ?- mindannyiunknak! -
[ Nem tudom, ki az ki tudja : H-7634 Kovácstelep - minden (!) utcájában (tavaly -2008-nyár óta ?) az összes (fa) villanyoszlop "eltávolítása" - új oszlopok (beton) elhelyezése,- ill. az Ürögi fasorban a vezeték föld alá helyezése ! ] - Nem panaszkodás ! Tényközlés ! - ki ne feledjem, és ősszel (?) kátyúzás is volt ! (Hát, azt se tudjátok meg!) - igaz, városgondnoknak beküldve... (ill. Postabontás rovatnak is ÚDN - ) Na, nem többet !
Bőbeszédűségemért elnézést!

@X 2009.01.28. 08:03:45

(Kissé elkedvetlenedve) - csak utólag vettem észre, hogy ebben a blogban nincsenek fotók ? - ( szerintem sokkal sokkolóbbak lennének a hozzászólások) -
Ha valaki nem ismerné (pontosan) - akkor próbálja beírni ( Googleba) pl. Városgondnokok Pécsett - ( a www.bama.hu régebbi cikkei között is fellelhető,- ügyes kattintgatással.) - kátyúzással kapcsolatos cikknél.
Későbbiekben pótolom. Bocs' -

pkz 2009.01.28. 23:29:03

Köszöntöm az oldalon! Vannak fotók szép számmal, csak a korábbi írásoknál. Gördítsen a lap aljára a főoldalon, ott találja a legkorábbi posztot. Ha szeretne fotókat, vagy saját írást megjelentetni, küldje el nekem! Hamarosan megkeresem Önt a megjelölt e-mail címén!

charlesd 2009.03.22. 09:29:04

Milyen rosszul sikerült a kivitelezés. Ülhettek volna még pár percet a tervezőasztal felett. Az a szánalmas a pécsi utak tekintetében, hogy ahol nem lenne szükség a felújításra, ott "felújítják" az utat, ahol nincs út, oda pedig nem is csinálnak. Móra Ferenc utca hullámzott a felújítást követően, a Sztáray Mihály pedig már kátyús. Amitől pedig kiráz a hideg: 6-os út Pécs területén belül 10 km-en 27 villanyrendőr (múlt héten kátyúztak a Zsolnay úton --> eredmény: dobbanó dobbanó hátán). Ha a kedves blogkészítőnek van ideje, tanácsolom vegye majd fel kamerával miként újítják fel az újhegyi utakat, már ha egyáltalán fel fogják őket újítani.
süti beállítások módosítása