ZSAKUTCA

It's better to die standing, than to live on your knees

avagy
Egy pécsi polgár vallomásai a szolgáltatókkal folytatott küzdelmeiről.

Friss topikok

  • charlesd: Pár dolgot nem értek? Miért nem lehet rögtön szintbe hozni az aknákat, és úgy aszfaltozni? Nem pe... (2009.07.06. 11:30) Haladunk, kérem!
  • charlesd: Elméletileg sopiane terv munkálatai kezdődnek meg, gyakorlatilag majd kiderül, mi lesz belőle. Leh... (2009.05.12. 07:49) Itt a tavasz, nyílnak a kátyúk
  • charlesd: Milyen rosszul sikerült a kivitelezés. Ülhettek volna még pár percet a tervezőasztal felett. Az a ... (2009.03.22. 09:29) Kereszteződés! Lámpa!
  • Makata: Tasnádi Péter Úr Nyugodjék békében,az elrontott dolgokat próbálta helyrehozni rá is ment szegény! ... (2009.02.22. 22:03) postabontás a DN-ban II.
  • pkz: Szia! Sík úr válasza az útbeszakadással kapcsolatos kérdésedre olvasható a blogon. Bár sokat nem é... (2008.10.15. 21:04) Nem eszik olyan forrón a kását!

Linkblog

Válasz Sík úrnak_harmadik levél

2008.02.16. 11:41 | pkz | Szólj hozzá!

From: Zoltán Pál-Kõrösi
Sent: Saturday, February 16, 2008 11:34 AM
To: 'Sík László Lajos'; 'tasnadi.peter@ph.pecs.hu'
Subject: RE: Válaszlevél


Tisztelt Képviselő Úr!

Köszönöm válaszát!
Nem tudom, mire gondolt, azt hiszem, hogy az a kérés, amit levelemben megfogalmaztam, vagyis, hogy a Deák Ferenc utca szilárd burkolatot kapjon, egyértelmű és világos.
Ahogy írtam, az útlezárást már megszüntették, azt a szakaszt zúzottkővel elsimította a PVV. Tehát emiatt ne fáradjon. De ez érthetően leírva szerepelt az utóbbi levelemben. Az Arasz utca aszfaltozott és kátyúmentes, nem is panszkodtam miatta soha; ezzel se fáradjon. A Deák Ferenc utca talán legrosszabb állapotban lévő szakasza a Barázda és a Nyáros utcák közé eső rész.

Felajánlásunkról valóban nem írtam. Ennek oka, hogy az Ön által adott telefonszámon beszéltem Kelemen György úrral, aki volt szíves tájékoztatni a lehetőségekről, pontosabban ezek hiányáról. Elmondta, hogy amiről beszéltünk, arra egy önkormányzati rendelet valóban lehetőséget biztosítana. E szerint az utca lakói minimum 40%-os résszel segíthetik a szilárd burkolat és a csapadékvíz elvezetés mielőbbi megvalósulását. A költségek maradék maximum 60%-át a város kell biztosítsa a Kommunális Alapból, melyben ilyen célra immáron 3 éve nincs pénz. És arra is felhívta a figyelmem, hogy Önnek, mint a Kommunális Bizottság tagjának, erre természetesen van rálátása. Kelemen úr tájékoztatott, hogy szívesen bekér a megvalósításra vonatkoző ajánlatokat, de a fentiek fényében ez nem tűnik célravezető cselekedetnek. Ezt az utat tehát vakvágánynak tekintem és ezért nem nyújtottam vele feleslegesen az előző levelem.


Üdvözlettel:
Pál-Kőrösi Zoltán
Pécs Újhegy

Címkék: pécs képviselő út aszfalt utak tasnádi péter pvv zrt deák ferenc földút sík lászló lajos kommunális bizottság kommunális alap

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakutca.blog.hu/api/trackback/id/tr16341377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása